sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Retki- ja reissumies


Jälleen uuden kuvapäivityksen aika! :) Käytiin syyskuun puolella eväsretkellä Akseli Gallen-Kallelan museon lähettyvillä. Sieltä löytyi pieni ranta ja maalle vedetty laituri, jossa istuskelimme ja laitoimme eväät. Lepolla oli paljon mielenkiintoista nuuskittavaa ja nähtävää, muun muassa laiturin rakoon tökätty joutsenen sulka. Se piti nuuskia tarkasti. :D


Rannan lähettyvillä istuskeli kivellä myös sorsa, johon corgipötkö olisi mieluusti tehnyt lähempää tuttavuutta (hampaillaan), mutta välissä oli parin metrin mahdoton vesieste. :D Maha kun kastui niin Leppo koki olevansa pisimmällä mihin pystyy, ja piti kääntyä rantaan itseään ravistelemaan. Lopulta Leppo luovutti sorsan suhteen, mutta sitä piti sivusilmällä vilkuilla samalla kun äippä pyysi poseeraamaan kuvaan:

Käytiin vilkaisemassa maisemia myös puusillan
toiselta puolen, jossa oli paljon kalastajia ja aurinkoisesta
päivästä nautiskelijoita.

Paluumatkan lepotauko Lepolle. :P

Rakas kivihyppiäinen <3

Koti oli enää 50m:n päässä, niin sitten ei enää muka jaksanut. :D
Tuo Gallen-Kallela museon retki taisi olla viimeinen kesäpäivä tältä vuodelta. Silloin oli lämmin ja tuulettomilla alueilla ihan T-paitakeli. :)

Pitkään torkkumiset Lepon kanssa iltavuoropäivinä. <3

Viime viikonloppuna käväistiin myös Kotkassa! Avon äidillä oli synttärit, ja lähisukulaisia oli kutsuttu sunnuntaina kahveille. Sain vaihdettua oman lauantaivuoroni pois siltä viikonlopulta, joten nautiskeltiin koko viikonloppu yhteisistä vapaista. Leppo taas tapansa mukaan olisi viihtynyt pihassa aamusta iltaan... :)


...ja tiesi myös miten sisällä saa ihmisten huomiot itseensä. <3

Puutarhapötkö
Synttärikahvittelun päivänä piti toki koirakin laittaa juhlakuntoon, joten Leppo sai mirrin kaulaan. :) Paikalle tulleet avon serkut (yläkoululaisia) söivät hyvin pikaisesti kahvipöydän antimia, jotta pääsisivät leikkimään Lepon kanssa ja tekemään temppuja. :D Heille on todennäköisesti tulossa pitkän kuumeilun ja suunnittelun jälkeen oma koira lähiaikoina, mutta nyt vielä Leppo sai kaikkien jakamattoman huomion. Leppo teki niin paljon temppuja ja otti nameista koppia, että väsähti aivan tyystin. :D Onneksi rapsutuspalvelu pelitti myös serkkulasten toimesta.

Väsynyt nautiskelija
Serkkujen äiti mainitsi heti kun oli katsellut Leppoa vähän aikaa, että onpas Lepolla saman oloisia ilmeitä kuin maailmankuululla Youtube-tähdellä, Topi The Corgilla. :D Hämmästys/ihastus on aina suuri, kun mainitsen Lepon olevan Topin velipuoli. ;) Molempien poikien charmikas ulkonäkö on siis selvästi Sisu-iskältä perittyä. <3

Leppo tapasi tuossa viikolla työkaverin 9v chihu-herran. Tai tarkalleen ottaen se on työkaverin avon koira, mutta kuitenkin. :) Pojat tulivat hyvin keskenään toimeen, kohteliaan hidasta hiippailua oli takahuoneessa sinä päivänä, jos vahingossa menivät toistensa tielle. :D Hauskaa oli seurata tuota molemminpuolista kohteliasta ja sovittelevaa käytöstä, alun kiinnostuneen nuuskuttelun jälkeen. :)


Allergiapäivis: Apoquelin lopettamisen jälkeen Leppo on kutissut jonkin verran. Ei mitenkään niin kovasti että tarvitsisi hakea lisää lääkettä, mutta kuitenkin on selvästi kutisevampi. Mahasta jos silittelee tai rapsuttaa niin alkaa herran takajalka vipattamaan, lääkkeen aikaan ei moista kutitusnappia ollut. Ja aamuisin raapututtaa enemmän, kuten jostain syystä aina jos on vähänkin oireita. Mutta eiköhän tässä pärjäillä, vähän tehostetaan siivousta ja vaihdoin jo Lepon petiin lakanankin, jos se siitä. :)

Loppukevennys:

Tarkkaa hommaa...

Vielä tarkempaa, ilmeestä päätellen. :'D Tässä Leppo vahingossa
aiemmin katsahti alas, eikä voinut itselleen mitään vaan hitaasti
nappasi kaksi nappulaa suuhun, vaikka tiesi että piti olla paikassa! :D
Jätä-käskyllä lopetti syömisen siihen kahteen napuun, ja saatiin
jatkettua malttitreeniä. :P

"Palkinto? Minulleko? Voi jukra, enhän ole valmistellut
edes puhetta..." Lepolle siis näytettiin avon tekemää ja
maalaamaa 3D-tulostepystiä, joka oli hänellä työprojektina.

Nyt pitää vissiin mennä leikkimään tuon karvalapsen kanssa, kun se istuu selän takana sängyllä ja hörisee häntää heiluttaen. :D On se ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti